SK EN

Onlineposter.sk

 

 

Portál www.OnlinePoster.sk je spracovaný veľmi prehľadne a systematicky. Priamo pri vstupe na stránku ponúka jasný prehľad o produktoch a základné informácie o dĺžke spracovania, cenách či kontaktné údaje. Registrácia prebehla bezproblémovo, rýchlo a jednoducho. V priebehu 5 minút mi bol poslaný aktivačný email potvrdzujúci moju registráciu. Pri jednorazových objednávkach ocení klient možnosť objednať si tovar aj bez registrácie.

 

Ak disponujete peknými a kvalitnými zábermi, ponúka vám portál OnlinePoster.sk možnosť zaregistrovať sa ako

takzvaný dizajnér s podielovým ziskom z tlače, ak si vašu fotografiu vyberie iný zákazník. Skvelý nápad, nie?

 

Príjemným prekvapením je, že pri objednávke nie ste nútení sťahovať a inštalovať si rôzne aplikácie a softvéry.

 

Ak si z ponuky vyberiete tlač vlastnej fotografie, stránka ponúka veľký výber rozmerov od 30x20cm až po 160x90cm. Na výber máte aj veľmi obľúbené panoramatické pomery strán v rozmere až do 210x70cm.

 

Navigácia na stránke je spracovaná jednoducho, zvládne ju aj úplný kybernetický laik.

Po nahratí vašej fotografie sa už len jednoducho preklikáte nastaveniami. V ponuke nájdete

voľbu materiálu: plátno alebo za malý príplatok plátno s matným laminom, ktoré umožní umytie plátna na mokro bez poškodenia.

 

Autor nápadu si dal záležať na takých detailoch ako je aj napríklad výber medzi potlačenými a nepotlačenými okrajmi. Plátno je naťahované na kvalitný rám z borovicového dreva.

 

Ak máte záujem o vlastnú finálnu úpravu fotografie, máte na výber základné nastavenia ako sú jas, kontrast, sýtosť a odtieň. V ponuke je aj využitie čiernobieleho či sépiového efektu.

 

Za veľkú „vychytávku“ považujem hviezdičkové bodovanie, ktoré vás upozorní na kvalitu rozlíšenia výslednej fotografie v závislosti od veľkosti plátna.

 

Objednávka teda prebehla úspešne, čo mi v zapätí potvrdil aj email.

 

Plátno bolo doručené v priebehu týždňa v kvalitnom obale. Po rozbalení a skontrolovaní tovaru som musel skonštatovať, že práca bola odvedená skvele, plátno je primerane napäté, farby zodpovedajú originálu fotky, samotné plátno je

kvalitné a pevné a dokonca rohy, ktoré často bývajú kameňom úrazu, sú zahnuté ostro a pevne.

 

Pohľad na nový obraz zavesený nad našou manželskou posteľou ma iba utvrdil v tom, že tie peniaze som nemohol investovať lepšie. Ceny produktov sú príjemne a zodpovedajúce kvalite. Taktiež som sa mnohokrát stretol s akciami Onlineposter.sk na zľavových portáloch, napr. www.odpadnes.sk alebowww.zlavadna.sk, kde môžete za nízku cenu dostať naozaj veľa kvalitnej muziky.

 

Po týchto skúsenostiach môžem www.OnlinePoster.sk len odporučiť. Fotka na plátno krásne zútulní interiér, dodá nový

osobitý charakter vášmu príbytku a je aj skvelým darčekom.

 

Ponúkam vám pohľad na mnou objednaný produkt a tým je svadobná fotografia, ktorú sme si s manželkou dali vytlačit

na formát 100x100 cm.

 

 

 

 



Galéria